ogolnie na zamysle tego zdjecia, wschod slonca, zwiewna halka, potargana modelka i ten wiklinowy fotel super:) ta 4 i jeszcze 5 wydaje mi sie najlepsza ale ja sie nie znam, tylko wyrazam moje zdanie;)
3 najlepiej moim zdaniem ale generalnie to nic mnie nie zachwyciło ani nie przyciagnelo wzroku na dluzej.. mi sie generalnie seria nie podoba.. pomysl fajny ale kadry i kolorystyka przede wszystkim spieprzyly sprawe jak dla mnie.
_________________ Fotografia to błaganie chwili aby nie przeminęła..
będę sie bronił :D jedyne molo skierowane ku wschodowi jakie znam w bliższej okolicy gdzie jestem wstanie wstać i przyjechać ;P. bardzo wąskie i bujające się (na jakiś pływających cosiach). Fruwający sprzęt (blenda i parasolki ) - PARASOLKA - R.I.P .... no i ewa która jak już ustawiłem się to zaczęła marudzić na tematy nie zwiazane z fotografią i nie była w nastroju do pozowania ;P. (złej baletnicy to i sukienka przeszkadza, wiem ;) )
taki off top .... znacie jakieś molo spełniające te warunki ?? szeroki i nie bujające się. (lubianka odpada - zła strona i ochydne barierki)
_________________ D90 N35/2 + N50/1.8 + N85/1.8 + Sigma 70 - 300 APO DG (do sprzedania)
i inne graty.
www.przemyslawcioch.pl